יש כל כך הרבה סוגים של מתכוני פסטה אבל המתכון הזה של פסטה עם עוף שמן זית ובזיליקום טרי נחשב אצלי כמתכון של עצלנים. לא שיש בזה משהו רע, המתכון הזה כל כך טעים ומוצלח ואני מכין אותו לעיתים תכופות. ארי בינינו בשגרת היום יום שלנו למי יש זמן להכין דברים יותר מידי מורכבים ובמיוחד שהמתכון הזה של הפסטה יוצא פשוט טעים ובחמש דקות של עבודה.
רכיבים:
1 חבילת פסטה
שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות
4 שיני שום כתושות
1 חזה עוף חתוך לרצועות
מלח
פלפל
חופן עלי בזיליקום טריים
אופן הכנה:
- בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה לפי האורעות שעל האריזה.
- עד שהפסטה מוכנה במחבת מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית, שהבצל מעט מזהיב מוסיפים את השום לטיגון קצר.
- מוסיפים רצועות חזה עוף ומטגנים עד שהעוף נסגר מכל הכיוונים, מתבלים עם מלח ופלפל.
- מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה למחבת עם הבצל ורצועות העוף, מערבבים היטב.
- מתבלים את הפסטה עם שמן זית ובזיליקום, מערבבים קלות ומורידים מהאש.
נשמע ממש מעט עוף לכזאת כמות של פסטה.
בטוח שהכמויות במתכון מדוייקות?
היי שולה
המתכון מדויק אני מכין, מצלם ומשתף
אם זה מרגיש לך מעט תמיד את יכולה להוסיף עוד עוף