סלט פטריות מוקפצות עם סויה וסילאן, אחד מהסלטים האהובים עלי. לרוב אני שומר את ההכנה שלו לרגע האחרון, כי הוא ממש פשוט ומהיר להכנה ומאוד טעים כשהוא חם. אבל אם לא מסתדר זה בסדר הוא לא פחות טעים כשהוא קר.
רכיבים:
שמן זית
2 סלסילות פטריות חתוכות גס (או 2 קופסאות שימורים)
1 בצל קצוץ דק
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל
אופן הכנה:
- מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים למשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את הסילאן, רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק, מלח, פלפל ומטגנים למשך 5 דקות נוספות.
יצא מעדן
תודה רבה