עוף ברוטב סויה וסילאן

העוף הזה כל כך קל להכנה, מהיר, פשוט, אבל כל כך טעים, ניתן להגיש אותו לצד אורז לבן או כל מנה של אורז. העוף הזה הוא פשוט מנה לעצלנים שאוהבים מנות מהירות הכנה ובלי סיבוכים מיותרים.

 

רכיבים:

3 כרעיים
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

  • משרים את העוף ברוטב סויה, סילאן ורוטב צ'ילי מתוק, למשך חצי שעה לפחות.
  • מסדרים בתוך פיירקס כולל הרוטב ומכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 45 דקות.
  • לאחר מכן מורידים את רדיד האלומיניום ואופים במשך 15-20 דקות נוספות, עד שהעוף מקבל גוון זהוב.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד