הרעיון המקורי היה להכין חזה עוף בגריל, אבל ברגע האחרון נזכרתי שקיבלתי מחית של לימון כבוש. כאן בדיוק השתנו לי התכניות ומה שיצא לי זה חזה עוף בלימון כבוש ודבש, צלוי על מחבת פסים שיוצא טעים ועסיסי.
רכיבים:
1 קילו חזה עוף או פרגית
4-5 כפות שמן זית
3 כפות מירין
4 כפות לימון כבוש
2 כפות דבש
1 כף ג'ינג'ר מגורד
מלח
פלפל
אופן הכנה:
- מניחים את החזה עוף בקערה ומעל יוצקים שמן זית, מרין, לימון כבוש, ג'ינג'ר מגורד ומתבלים עם מלח ופלפל.
- משרים את החזה עוף למשך חצי שעה לפחות.
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן וצולים את החזה עוף 3-4 דקות והופכים וצולים עוד כ 2 דקות עד שהחזה עוף מוכן.