טוב בואו נודה באמת עוגיות שוקולד צ'יפס זה דבר טעים, אבל יש איתם בעיה גדולה הם נחטפות בשנייה. יש הרבה סוגים של עוגיות שוקולד צ'יפס, אבל רובם יוצאות ממש יבשות, שלפעמים ממש צריך לשבור את השנים ולהתפלל שלא תיפול איזו סתימה. המתכון הזה של עוגיות שוקולד צ'יפס יוצא ממש נמס בפה. מה שגורם להם להעלם בשנייה אחת במקום שתיים. אז שלא תגידו שלא הזהרתי אתכם.
מתכון ל- 24 עוגיות שוקולד צ'יפס
רכיבים:
200 גרם חמאה
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים
1 כוס שוקולד צ'יפס (אפשר חצי כוס שוקולד לבן וחצי כוס שוקולד מריר)
אופן הכנה:
- מניחים את כל המצרכים בקערה של מיקסר עם וו גיטרה ולמערבבים עד לעיסה אחידה את כל המצרכים, אם אין מיקסר אפשר לערבב גם בידיים.
- מכינים כדורים לא גדולים משהו בגודל של כדור פינג פונג ומניחים על תבנית עם ניר אפיה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ 15 דקות.
היי
אם אכין את המתכון ללא חמאה ? עדיין יש סיכוי כלשהו שיצא אכיל?
תודה
היי עינת
לא הייתי בונה על זה, אולי הייתי מחליף בשמן קוקוס אבל לא ניסיתי