עוגת שזיפים קלילה וקיצית

עוגת שזיפים קלילה וקיצית

איזה כיף להכין עוגת שזיפים קלילה וקיצית , הבית מתמלא בריח אפייה וקינמון, פשוט תענוג. העוגה יוצאת קלילה טעימה ורכה. לא להיבהל מכמות החומרים, ההכנה לא קשה רק דורשת מעט הכנה של החומרים. מלבד זאת פשוט מאוד!

 

רכיבים:

1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/2 כוס קורנפלור
1/3 כוס חלב
1/2 כפית מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים גדולות
3 שזיפים חתוכים לקוביות

 

אופן ההכנה:

  • לערבב בקערה קמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח וקורנפלור יחד.
  • לערבב בקערה נוספת חלב מיץ לימון, ותמצית וניל
  • לערבל חמאה וסוכר במיקסר ולאחר שהתערבבו להוסיף את הביצים בהדרגה עד שנטמעות בתערובת
  • להוסיף לתערובת לסירוגין תוך כדי ערבול מרכיבים יבשים ורטובים עד שמתערבבים יחד.
  • בתבנית 24 לשים בתחתית 1/2 מהבלילה, לפזר חצי מכמות השזיפים החתוכים, מעל לשפוך את שאר הבלילה ושוב לפזר מעל שזיפים חתוכים.
  • להכניס לתנור בחום של 175 מעלות למשך כ-50 דקות, לאפות עד שקיסם יוצא יבש מהעוגה.

ספרו לבישולצ'יק איך יצא לכם המתכון בתגובות למטה

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. זיוי הגב

    יאמיי איזו עוגה יפה ונקראת מאוד עשירה בטעמיים

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד