מתכון מאוד פשוט להכנה של כבד עוף עם בצל, מתובל היטב ובעל טעמים מזרחיים. רק להכין פירה או אורז ויש לכם יופי של ארוחה.
רכיבים:
שמן
1 קילו כבד עוף
3 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מלח
פלפל
אופן הכנה:
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
- מוסיפים את הכבד עוף ומטגנים משני הצדדים, חשוב מאוד לא לטגן יותר מידי את הכבד שלא יתיבש.
- מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.