לכל אחד יש את הימים האלו שאין לו זמן, אבל הילדים רוצים לאכול משהו טעים לארוחת הערב. אז הכנתי סמבוסק מלאווח עם טונה וזיתים, שלקח לי חמש דקות להכין והילדות שלי היו מאושרות. כמובן שניתן לשחק עם התוספות ואפשר גם להוסיף רוטב עגבניות לפיצה וזה בכלל יוצא משגע.
רכיבים:
1 חבילת מלאווח
גבינה צהובה מגורדת
קופסת טונה
זיתים פרוסים
שמן
אופן הכנה:
- לוקחים מלאווח ומניחים על חציו מעט גבינה צהובה, טונה וזיתים.
- מקפלים את המלאווח לחצי ומקפלים את השולים בכדי לסגור את הקצוות שלא יפתחו. אפשר גם לנעוץ מזלג בשוליים בכדי לסגור את הקצוות וליצור עיטור.
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים עם מכסה סגור את הסמבוסק מלאווח על אש בינונית עד שהוא מזהיב בחלקו התחתון והופכים להמשך טיגון
שלום, אפשר להכין עם טורטיה? ואם כן, אז להכין במחבת/ טוסטר לחיץ/ טוסטר אובן?
היי
טעים זה בטוח יצא, הבעיה היחידה שלא תוכלי לסגור את השולים עם טורטיה ואז כל התוספות יצאו החוצה
אני מכינה שנים את הטורטייה הזו שידועה כבר במשפחתנו והיא מצליחה תמיד למרות שאינה נסגאת כמו מלאווח.אני מרטיבה מעט בממים את צד הסגירה וזה עובד מצויין.אני ממלאה בטונה,גבינה בולגרית/פטה,זיתים שחורים או תירס ומעט פלפל ירוק חריף או פלפל מתוק רגיל למי שלא אוהב חריף,מטגנת במחבת ללא מכסה,עם מעט מאד שמן עד שמזהיב משני הצדדים(הופכת).
תודה רבה על הטיפ ושדרוג המתכון