אם אתם מחפשים מתכון קל ומהיר זה המתכון, פשטידת תירס שבאמת מכינים בצ'יק. מערבבים הכול בקערה, שופכים לתבנית ולתנור. אם רוצים לגוון אפשר להכין גם בתבנית מאפינס וזה יוצא מצוין.
רכיבים:
4 כוסות גרעיני תירס קפואים (400 גרם)
1 גביע גבינת קוטג'
1 גביע לבן
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת (100 גרם)
2 כפות קמח
3 ביצים
1 כף אבקת מרק
מלח
פלפל
30 גרם גבינה צהובה מגורדת לקישוט
שמן לשימון התבנית
אופן הכנה:
- בקערה גדולה מנחים את התירס, קוטג', לבן, גבינה צהובה מגורדת, קמח, ביצים, אבקת מרק, מלח ופלפל. מערבבים לתערובת אחידה.
- משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה.
- מפזרים מעל את יתר הגבינה צהובה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים למשך 50 דקות.
תודה רבה על המתכון
יצא מצוין, פשוט טעים
תודה רבה שירה
אפשרי תירס מקופסאת שימורים ?
היי סיגל
את יכולה רק תשתמשי בתירס שהוא לא מומתק
האם ניתן להכפיל כמויות ולהכין בתבנית גדולה? מרובעת?
והאם ניתן להחליף הקמח לקמח ללא גלוטן?
תודה
היי לירון
את יכולה להכפיל את הכמויות אין הם זה בעיה.
לגבי קמח ללא גלוטן לא ניסיתי אבל שווה לבדוק עם קמח תירס
תודה רבה.
דבר נוסף
מריך להפשיר את התירס?
לא אין צורך להפשיר את התירס ?
כמה מלח לשים?
בגדול לפי הטעם
בקטן חצי כפית
היי,
אם אין לבן אפשר לשים יותר קוטג?
היי אביגיל כן את יכולה להחליף בקוטג'
האם אפשר להכין ללא מוצרי חלב? אם כן, במה ניתן להחליף?
היי שני לא ניסיתי אז אני לא רוצה להגיד לך סתם
יש מצב לפשטידה פרווה?
מתכון מצוין
תודה רבה בשמת
שמח לשמוע 🙂
אין לי לבן
אפשר לשים שמנת של פעם במקום
היי מיכל
כן אפשר להחליף בשמנת גם אני עושה את זה