מי שחושב שקציצות אפויות בתנור לא יכולות להיות רכות ונימוחות ממש טועה. המתכון הזה של קציצות בתנור יוצא פשוט מושלם ועסיסי. תהנו
רכיבים:
1 קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק מטוגנים
1 בטטה בינונית
1 תפו"א
מלח
פלפל
1 כפית ראס אל חנות
1 כפית סודה לשתיה
3 ביצים
1 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
אופן הכנה:
- מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לבשר.
- בסיר עם מים חמים מרככים את הבטטה ותפו"א, מועכים למחית ומוסיפים לבשר.
- מוסיפים מלח, פלפל לפי הטעם ואת יתר הרכיבים.
- מערבבים הכול לעיסה ומכינים קציצות ומועכים אותן מעט.
- אופים את הקציצות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 15 דקות והופכים אותן וממשיכים לאפות למשך 15 דקות נוספות.
יאמי נראה ממש טעים
תודה רבה
תודה רבה סיגלית, זה באמת טעים
נראה מדהים!!
תודה רבה שרון
רשמתי אנסה לחג תודה רבה וחג שמח
תודה רבה ריקי
ותספרי איך יצא
חג שמח
תודה רבה על המתכון. אנסה אותו בפסח. חג שמח
תודה רבה תקווה
אשמח לדעת איך הם יצאו
הקציצות נראות נהדר אנסה אותן בפסח,יאמי
תודה רבה בתיה
חג שמח
הקציצות נראות נהדר!! אפשר לדעת באיזה חום בתנור הן נאפות? בכמה מעלות? חום עליון ותחתון כמו עוגה או כמו בגריל? תודה רבה מראש.
היי חדוה
אני אופה את הקציצות על טורבו בחום של 180 מעלות
תודה. מאוד חשוב סוג הבשר הטחון. על מה את ממליצה?
היי ענת
ללא ספק ככל שהבשר יהיה איכותי יותר הקציצות יהיו טעימות יותר, אבל הכל תלוי בתקציב.
מה שחשוב שהיה בשר טחון טרי ולא קפוא
הי, עשיתי היום את הקציצות והן יצאו ממש מעולות, מעבר למצופה,אפשר להוריד את המרק עוף לדעתי
היי סמדר
שמחתי שיצאו לך טעימות הקציצו.
ותודה רבה על השיתוף
נראה מצוין, וקל להכנה, תודה
נירא טוב!. ואני מרגישה את הטעם הניפלה
תודה רבה
הקציצות נראות עסיסיות ומוצלחות במיוחד!
ניסיתי – חייבת לציין שיצא מעולה!!! ממש להיט…מאמצת בחום (החלפתי את הפירורי לחם בלחם לבן שהשרתי במים וסחטתי-2 פרוסות)..יצא יותר טעים מקציצות מטוגנות – הם ממש נמסות בפה
היי רויטל
תודה רבה על השיתף
הקציצות רכות וטעימות ונפלאות והכנה קלה מאוד …כדאי לנסות הנאה מבטחת
תודה רבה איריס
נראה ממש נפלא ובטוח טעים.
אני יעשה בשיטה שלך.
תודה
תודה רבה דינה בטוח שיצא לך טעים מאוד
מראה סוף הדרך…
תודה רבה
נראות מעולה הקציצות בתנור שלך!
ינוסו בקרוב
נראה משהו משהו
כמה זה " חופן" ?
היי אלדד
רבע כוס פחות או יותר
נראים טוב, רציתי לדעת מה חשיבות של הוספת סודה לתערובת? אם לא אוסיף ישנה את המרקם?
היי אולגה
מוסיפים סודה לשתייה לקציצות בכדי שהם יהיו רכות ואווריריות.
נשמע טעים! ניתן להקפיא?
היי נטע
ממש אין בעיה להקפיא
יצא לי מעולה תודה רבה
מכינה כעת לבני הבררן באוכל בייתי ושאוהב קציצות בתנור של מאמא עוף…כן כן עצוב…מקווה שייצא טעים ושבני יאהב…
היי נילי
מצפה לשמוע אם הקציצות עברו את מבחן הטעם של בנך ?
יצא מעולה.
תודה על המתכון
בכיף ורד
שבת שלום
אפשר להכין את המתכון הזה ללא ביצים (תחליף לביצים)?
היי שמשון לא ניסיתי אז לא יודע
האם אפשר להחליף את הבטטה בירק בקישוא או לשים 2 תפוחי אדמה רגילים?
היי לימור
אין בעיה להחליף את הבטטה בקישוא או בתפו"א
אשמח לשמוע איך יצא לך
מעולה, אפוי וגם מטוגן!
תודה רבה
היי אילנה
תודה רבה על השיתוף
רק עכשיו הצטרפתי לאתר שלכם ומיד זכיתי במתכון כל כך מוצלח
אשמח להמשיך ולקבל מבחר ממטעמיכם.
ת ו ד ה!! בברכת שנה טובה !!
שלום אורה
תודה רבה על הפרגון
נשמח שתצטרפי אל משפחת בישולצ'יק
את יכולה להירשם בחינם דרך הקישור
https://www.bishulchic.co.il/הרשמה-למועדון-החברים-של-בישולציק-3/
האם אפשר להכין מחזה עוף?
את יכולה לנסות להכין עם חזה עוף או את המתכון הזה
https://www.bishulchic.co.il/קבבוני-עוף/
באיזו תבנית מכינים בתנור? או שעל הרשת? בדרך כלל כשהכנתי קציצות בתנור, יוצא הרבה מיץ. תודה! ננסה בסופש!
היי מירי אופים את הקציצות על תבנית עם ניר אפיה.
אפשר להמיר את הבשר למשהו צמחוני? תודה
שלום לך את יכולה לנסות אולי עם סייטן, אבל חשבו לי להגיד שלא ניסיתי את זה
את מוזמנת לשתף איך יצא לך
שלום,
איזה סוג בשר צריך? בקר?
בנוסף, מה כמות המלח שצריך לשים?
שלום, איזה סוג בשר טחון צריך? בקר?
בנוסף, מה כמות המלח?
תודה
היי רותם בשר בקר טחון
לגבי המלח אני שם חצי כפית
הי,
אוכל לקבל את הכמויות לחצי קילו בשר, האם להוריד הכל בחצי?
בעיקר השאלה לגבי ביצים, פרורי לחם ותבלינים, סודה לשתיה….
היי ענת
בגדול מחלקים את כל הרכיבים לחצי
ביצים 2
פרורי לחם תתחילי עם 1/2 כוס ואם צריך תוסיפי עוד 1/4
סודה לשתיה חצי כפית
הקציצות בתמונה נראות בשרניות. איך אמדתם את כמות העיסה לקציצה אחת? מעניין
היי מיכל שאלה טובה
אבל זה באמת מגיע עם הניסיון
אבל בגלל שהם קציצות אפויות בתנור עדיף שהם יהיו גדולות כך הם לא יתייבשו
שלום. תודה על מתכון נהדר! הקציצות פשוט נפלאות והתחסלו במהירות שיא, ילדים בררנים ומבוגרים.
רוצה לנסות להכין עם הודו במקום, אפשרי?
היי טליה
תודה רבה על התגובה
הקציצות עם בשר הודו יכולות לצאת טעימות, את מוזמנת לחזור ולשתף איך יצא לך
הקציצות הכי טעימות שהכנתי אי פעם!
המשפחה, כולל המורחבת, עפים על זה
איזה אושר לקבל כזו תגובה
תודה רבה לך
היי,
הולכת לנסות
האם אפשר אחרי האפייה לבשל גם עם רוטב?
תודה ושנה טובה
היי דינה
כן אין בעיה, רק תוסיפי את הקציצות ממש כמה דקות לפני סוף הבישול