אני מאוד אוהב אורז! אבל ממש, היום נחתה עליי המוזה להכין אורז אדום ומה יותר אדום מסלק. האורז הזה נראה סוף הדרך, הוא טעים ובריא בטרוף וכמו שאתם יודעים אני לא אוהב מתכונים מסובכים וגם אותו לוקח להכין חמש דקות והוא יוצא פשוט משגע.
רכיבים:
2 כפות שמן
1 סלק מגורד
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ דק
1/2 כפית מלח
2 כוסות אורז
3.1/2 כוסות מים חמים
אופן הכנה:
- מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את הסלק והגזר לסיר וממשיכים לטגן למשך 4-5 דקות.
- מוסיפים את האורז ומטגנים למשך 3-4 דקות נוספות.
- מוסיפים את המים החמים ומבשלים עם מכסה סגור, למשך 15 דקות.
- אחרי הבישול משאירים את הסיר סגור למשך 10 דקות נוספות.
הכנתי את האורז האדום לשבת,יצא טעים עם צבע מדהים.בישולצ׳ק,אני מקווה שלא תכעס עלי,אבל הוספתי אחרי הבישול
שמיר טרי קצוץ.שני הצבעים מתאימים וזה עשה לי שמח בעיניים, וגם נתן לאורז טוויסט.
לילה טוב.
היי בתיה
שמח שיצא לך טעים האורז, רעיון מצוין להוסיף שמיר ומבטיח לנסות את זה בקרוב.