יש עוד הרבה זמן עד ל"ג בעומר ומכיוון שאין סיכוי שאבעיר מדורה בזמן הקרוב, אז הכנתי תפוחי אדמה בתנור בסגנון ל"ג בעומר. אין כאן יותר מידי תבלינים, אבל האפייה הארוכה בתנור כשהם עטופים בנייר אפייה מקנה להם טעם מעט מעושן. אם אתם לא ממהרים תנו לתפוחי אדמה יותר זמן בתנור, זה ממש כמו במדורה ככל שהם יותר זמן בפנים הם רק יהיו יותר טעימים.
רכיבים:
4 תפוחי אדמה
1 כפית עלי תימין
1 כף עלי רוזמרין
מלח גס
פלפל גרוס טרי
שמן זית
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל 220 מעלות.
- מערבבים את תפו"א עם כל הרכיבים.
- עוטפים כל תפוח אדמה בנפרד בנייר אפיה ומניחים בתבנית.
- מכניסים לתנור ואופים למשך 50-60 דקות.
היי
נראה יפה קונה רעיונות לחג
וכן אכין איזה תבשיל לחג
היי דניאלה
תודה רבה ושיהיה חג שמח ושנה טובה 🙂