בשנים האחרונות קינואה הפכה לטרנד של בריאות, אבל ללא ספק היא זכתה בכתר בכבוד. היא באמת בריאה ומאוד טעימה וקלה להכנה. אז למה לא לגוון קצת את האורז או הפסטה ולהכין קינואה.
הכנתי מתכון של קינואה צבעוני וממש טעים, שאפילו הילדות שלי חיסלו את הכל.
רכיבים:
2 כוסות קינואה
1 בצל קצוץ דק
2 כפות שמן
1 גזר מגורד
1 כוס אפונה
1 כפית מלח
3 כוסות מים רותחים
אופן הכנה:
- משרים את הקינואה עם מים למשך כ 30 דקות.
- מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את הגזר והאפונה ומטגנים לעוד 3-4 דקות.
- מוסיפים את הקינואה, מערבבים ומתבלים במלח.
- מוסיפים את המים ומבשלים עם סיר מכוסה, על להבה נמוכה למשך 15 דקות.
[…] תבשיל ירקות ממש טעים, שלא לוקח יותר מחמש דקות להכין, מצוין כתוספת לכל ארוחה עם שניצלים, חזה עוף, לצד אורז או קינואה. […]
אף פעם לא טעמתי קינואה .אבל אצלך בתמונה נראה מגרה בטירוףף.חייבת לנסות.
משרים את ההקינואה באיזה מים? פושרים?רותחים?תודה
היי ענתי
שמח שאהבת את התמונה של הקינואה, אני אישית מאוד אוהב קינואה
את הקינואה צריך להשרות במים פושרים מהברז
תשתפי אם אהבת 🙂
בכיף אשתף