פשטידת כרישה ובצל

פשטידת כרישה ובצל

איזה כיף זה להכין פשטידה בלי יותר מידי שלבים, חמש דקות של עבודה היא בתנור. הפעם הכנתי לכם מתכון של פשטידת כרישה ובצל, שיצאה כל כך טעימה שהכנתי אותה פעמים באותו השבוע. בקיצור פשטידת כרישה ובצל קלה להכנה וסופר טעימה, אז תכינו ותספרו לי איך יצא לכם.

תבנית פיירקס בינונית או תבנית עגולה 24

רכיבים:

שמן זית
2 כרישה פרוסות דק
1 בצל פרוס דק
1 גביה שמנת 200 מ"ל
1 גבינת קוטג'
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
3 ביצים
חצי כוס קמח תופח (60 גרם או 3 כפות)
מלח
פלפל

אופן הכנה:

  • מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הכרישה והבצל עד שהם מתרככים ומצהיבים מעט. מעבירים לקערה להצטננות.
  • מוסיפים את יתר המצרכים: גביה שמנת, גבינת קוטג', גבינה צהובה ופרמז'ן, ביצים, קמח תופח, מלח, פלפל, ומערבבים היטב .
  • משמנים את התבנית ומוזגים את התערובת פנימה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 30 דקות.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

9 תגובות

  1. לימור הגב

    הכנתי טעים מאוד

  2. אני הגב

    בשמנת בכוונה היא לממרח או שמנת לבישול?

    • בישולצ'יק הגב

      היי
      לא זה ולא זה
      הכוונה לשמנת בגביע של 200 גרם כמו גיל/ יוגורט וכו'

  3. נדב הגב

    שלום.
    לגבי הכרישה, האם הכוונה לחלק הלבן בלבד? איזה גודל/משקל לכרישה אחת?

    תודה מראש.

  4. אלינור הגב

    במקום שמנת חמוצה אפשר באמת להשתמש ביוגורט? או בכל דבר דומה כמו גיל ?

  5. אלינור הגב

    בכמה שמן זית מדובר? כף או יותר? ואם ארצה להשתמש בקמח כוסמין מלא יש צורך בהוספת שקית אבקת אפייה?

    • בישולצ'יק הגב

      אני שם משהו כמו 2 כפות, רק לצורך טיגון הכרישה ממש כמו שמטגנים בצל.
      לגבי קמח הכוסמין כן הייתי מוסיף אבקת אפיה, כי אם לא הפשתידה לא תתרומם ותיצא נמוכה.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד