פשטידת חצילים ופטריות

פשטידת חצילים ופטריות

 

פשטידת חצילים ופטריות ממש קלה להכנה, מאוד מתאימה לאירוח או לארוחה חלבית וקלילה. רק להכין סלט ירקות ליד ויש לכם יופי של ארוחה.

 

רכיבים:

2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
1 סלסלת פיטריות חתוכות לרבעים
2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות כולל הקליפה
1 גביע קוטג'
מלח
פלפל
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 ביצים
1/2 כוס קמח תופח

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מעט מזהיב, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מתרככים ומעבירים אותם לקערה עם הבצל והפיטריות.
  • מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את הגבינת קוטג' ומחצית מהגבינה הצהובה ומערבבים.
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מעבירים את החומרים לתבנית בינונית ומפזרים מעל את יתר הגבינה הצהובה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ 30 דקות. עד שהחלק העליון של הפשטידה מקבל גוון שחום.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

21 תגובות

  1. בתיה הגב

    בישולצ׳יק,שיחקת אותה!!!

  2. ענבל הגב

    הפשטידה נראת פשוט מעולה.
    בטוח אני אכין ואנסה בקרוב!

  3. דורית הגב

    הפשטידה לא רק נראית מעולה היא ממש מעולה!!!!!!!!!!
    תאמינו לי כי היום הכנתי אותה וכמעט נטרפה!

    • בישולצ'יק הגב

      היי דורית איזה כיף לשמוע
      תודה רבה על השיתוף והקומפלימנטים 🙂

  4. דורית הגב

    הפתעה…..
    הכנתי את השילוב של הבצלים, הפטריות והחצילים המטוגנים כסלט מבושל.
    כמובן שצריך לתבל במלח, פלפל ומה שמתחשק…..
    טעים חם, בטמפרטורת החדר וקר.
    יאמי!!!!!!!!!!

  5. אורה הגב

    פשטידה מוצלחת וכה קלה להכין אותה. תודה!!

  6. ליאת. הגב

    הכנתי עכשיו את הפשטידה.. עוד מעט נראה מה יצא.. בגדול זה נראה ממש ממש טוב.

  7. שלומית הגב

    אפשר להקפיא? אגב , כבר הכנתי כמה פעמים. הפשטידה מאד מאד טעימה, !!! (אגב,אני גם מוסיפה למטה שכבה של בצק פריך או בצק עלים או פילו שאני אופה כ 20 דקות לפני שמוסיפה את חומרי הפשטידה)

    • בישולצ'יק הגב

      היי שלומית
      קודם כל תודה רבה על הפרגון והשיתוף
      לא יצא לי להקפיא אבל בגדול אם את מקפיאה ישר אחרי שהפשטידה התקררה אז לא צריכה להיות בעיה 🙂

  8. שני הגב

    יצא מעולה! פשוט וטעים. תודה 🙂

  9. יוכי הגב

    פשטידה פשוט מעולה!!
    גם אנחנו וגם הילדים לא הפסקנו לחתוך לנו עוד!
    תודה!!!

  10. דוריה הגב

    האם אפשר לוותר על הקמח?

  11. אורנה הגב

    היי האם אפשר לוותר על הגבינה הצהובה

  12. כלנית הגב

    אני רוצה להכין את הפשטידה שתהיה פרווה. מה ניתן לשים במקום הגבינות?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד