פריטטה תמיד נשמע טוב, אבל הילדות שלי קנו את זה טוב יותר כחביתת ירקות. המתכון הזה של פריטטה בטטה וגבינת פרמזן ממש קל להכין ויוצאת תמיד טעים. אז תקראו לזה איך שאת רוצים פריטטה או חביתת ירקות, המתכון הזה של פריטטה בטטה וגבינת פרמזן מתחסל בשניות.
רכיבים:
שמן זית
1 בצל חתוך לרצועות דקות
1 בטטה חתוכה לקוביות דקות
1 גמבה חתוכה לרצועות
8 ביצים מעורבבות
מלח
פלפל
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
אופן הכנה:
- במחבת מטגנים עם שמן זית את הבצל עד שהוא מתרכך מעט ומוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים יחד.
- שהבטטה מתרככת מעט מוסיפים את הגמבה להמשך טיגון.
- בקערה מערבבים את הביצים יחד עם מלח, פלפל וגבינת פרמזן ויוצקים מעל הירקות כך שכל הירקות יהיו מכוסים.
- מכסים את המחבת ומטגנים על אש נמוכה עד שהתחתית נהיית מעט שחומה.
- בעזרת צלחת הופכים את הפריטטה בזהירות וממשיכים לטגן עד שהתחתית נהיית שחומה.
- הופכים חזרה לצלחת ומגישים חם או קר
בישולציק
הכנתי יצא מעולה הבעיה שאי אפשר להפסיק לאכול את זה!
תודה