עוגת גזר משגעת

עוגת גזר משגעת

זו אחת העוגות האהובות עלי, אולי בגלל הגזר שהופך אותה לבריאה יותר ומוריד את נקיפות המצפון מכול ביס. אבל עוגת גזר זו ממש נימוחה וטעימה ובאמת שקלה להכנה

רכיבים:

1 כוס שמן (240 מ"ל)
2 ביצים
1/2 1 כוסות קמח (210 גרם)
1/2 1 כוסות סוכר חום בהיר (300 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
4 גזרים גדולים מגורדים (400 גרם)

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל 170 מעלות
  • בקערה מערבבים את השמן והביצים
  • בקערה נפרדת מניחים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון.
  • מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים את הגזר, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מחלקים את תוחלת הקערה לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור למשך 50 דקות.

 

 

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

24 תגובות

  1. יונה הגב

    היום אפיתי את העוגה מכיוון שחיפשתי עוגה פרווה.

    העוגה יצאה מדהימה וטעימה! אהבתי את צבעה את המרקם שלה, את הטמעת הגזר שאינו נראה כלל בעוגה.

     

    • בישולצ'יק הגב

      היי יונה

      איזה יופי שמחתי שיצא לך העוגה טעימה
      תודה על הפירגון
      ושיהיה שבת שלום 🙂

  2. רז הגב

    תודה רבה על המתכון.אני לא מהאופות אלא מהאוכלות;) אז ביקשתי מאמי להכין.התענגנו על הטעם של העוגה.עוגה מעולה!!אמי גם ציינה שהמתכון ממש ממש קל להכנה.

  3. ליטל כהן הגב

    היי מעוניינת לנסות את המתכון .
    את הגזר עליי לגרד בפומפיה? דק או עבה?

    • בישולצ'יק הגב

      היי ליטל
      יש לגרד את הגזר בפומפיה בחלק העבה
      אשמח לשמוע איך יצא לך העוגה

  4. מ הגב

    האם ניתן להחליף את הביצים בטחינה גולמית?

  5. רות יהל הגב

    הכנתי את העוגה, היא נהדרת ונמוחה בפה, ניסיתי גם בגירסה של תפוחים במקום גזר, והתוצאה משובחת…..תודה רבה על המתכון.

  6. אופיר הגב

    שלום,
    באיזה קמח אפשר להשתמש עבור חולי ציליאק?

  7. דנה הגב

    כבר זמן רב שאני מחפשת עוגת גזר טובה. עשיתי עם 2 גזרים והוספתי רבע כוס מיץ תפוזים והעוגה יצאה מעולה!!!! תודה רבה על המתכון.?

  8. ענתי הגב

    נראת מעולה.האם אפשרי להוריד מכמות הסוכר? תודה

  9. שושי הגב

    אפשר עם סוכר לבן רגיל?

    • בישולצ'יק הגב

      היי שושי
      בגדול אפשר אבל תורידי מעט את כמות הסוכר
      כי סוכר לבן יותר מתוק.
      אני אישית מעדיף סוכר חום כי נותן לעוגה צבע יפה

  10. אתי אייזנברג הגב

    אפיתי את העוגה כמו שהיא, רק עם קמח של תמי ללא גלוטן, חוץ מזה שמתי כוס סוכר. העוגה ממש טעימה.
    תודה על המתכון.

  11. אינה הגב

    הכנתי את העוגה והיא יצא לא פחות ממושלמת !!!
    המון תודה על המתכון .

  12. עינת הגב

    היי
    אתר מקסים .
    רציתי לשאול מה מפוזר על העוגה אבקת סוכר?
    בתודה.

  13. עינת הגב

    היי בשנית

    עם קמח כוסמין לבן או קמח כוסמין 70 אחוז גם יצא טוב?
    בתודה.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד