יש שיקראו להן עוגיות עצלנים ואולי גם בצדק, יש כאן ממש כלום עבודה והתוצאה ממש טעימה. המלצה שלי תכינו כמות גדולה כי הן נחטפות בשנייה, אז הכינו לכם כוס קפה ותפנקו את עצמכם עם עוגיות בצק עלים שוקולד נוטלה ושערות חלווה.
רכיבים:
1 חבילת בצק עלים
שוקולד נוטלה
שערות חלווה (אפשר גם חלווה רגילה)
1 ביצה טרופה
אופן הכנה:
- חותכים את הבצק עלים לאורך 10 ס"מ ומרדדים אותו מעט.
- מורחים על כל הבצק שכבה דקה של שוקולד נוטלה ומפזרים מעל מעט חלווה.
- מגלגלים את הבצק וחותכים עיגולים בעובי 2 ס"מ, מניחים את העיגולים בשכיבה על תבנית עם נייר אפייה ומעבירים למקרר למשך 10 דקות.
- מחממים תנור ל 200 מעלות.
- מוציאים את התבנית מהמקרר, מורחים את הבצק במעט ביצה ומכניסים לתנור למשך 12 דקות עד שהבצק מקבל גוון זהוב.
- אחרי שהעוגיות מצטננות- את מה שנשאר שומרים בקופסת עוגיות, כי אצלנו חצי מתחסל ישר כשהעוגיות עדיין חמות.