איזה יופי של סלט פטריות חם, ממש קל להכנה ומאוד טעים, אני מכין אותו כתוספת לארוחת בוקר או ערב והוא מתחסל לי בשנייה.
רכיבים:
2 כפות שמן
2 קופסאות שימורי פטריות ללא הנוזלים
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום לרצועות
פלפל
מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט
50 גר' חמאה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
- לשים במחבת את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה.
- להוסיף את השום ולטגן מעט עם הבצל.
- להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן מספר דקות.
- להוסיף את החמאה עד להמסה תוך כדי ערבוב ולהוסיף את המלח הפלפל והאגוז מוסקט.
- להוסיף לקראת הסוף את הפטרוזיליה ולהוריד מהאש