גילוי נאות, לא אני הכנתי את זה 🙂
קבלתי את הצנצנת הזו מזוג חברים מקסימים לכבוד חג פורים. בניגוד לרוב משלוחי המנות המכילים המון חטיפי שוקולד, משלוח מנות זה ממש בריא וטעים. הרעיון ממש יפה, אבל בחרתי לשתף אתכם בו כי הוא גם ממש טעים וקל. רק למזוג את כל החומרים לסיר, להוסיף מים ויש לכם נזיד אורז מלא טעים. אז תנו לחברים שלכם משלוח מנות טעים ובריא.
תודו שזה אחלה משלוח מנות!
רכיבים:
3/4 כוס עדשים אדומות
3/4 כוס אורז מלא
1 כף בצל יבש
1 כפית פרוסות שום יבש
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
מעט אורגנו
2 עלי דפנה
עלה מרווה
רכיבים נוספים בצד:
פלפל אדום גדול
עגבניה גדולה
1/2 1 ליטר מים (6 כוסות)
כף רסק עגבניות
אופן הכנה:
- מעבירים את תכולת הצנצנת לסיר ומוסיפים פלפל אדום גדול ועגבניה גדולה חתוכים לקוביות.
- מוסיפים לסיר את המים, רסק עגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 45 דקות.
גילוי נאות מס' 2: המתכון הזה הוא של גלי לופו אלטרץ שפורסם Xnet: הנה הקישור
אהבתי את הרעיון המקורי.
היי בתיה
זה באמת יופי של רעיון, גם מקורי וגם טעים
שמחתי שאהבת
חג שמח
חג פורים שמח גם לך.מחר אני מכינה את המרק,תגובה תגיע.
אפשר להכין גם עם אורז לבן עגול?כי חסר לי חום עגול.
כן את יכולה להשתמש באורז עגול, זה יכול לצאת נהדר
ואת מוזמנת לשתף איך זה יצא
חג פורים שמח
הנזיד יצא מעולה,השאיר טעם של עוד……ארוחה מלאה מבחינה תזונתית.מחכה לעוד מתכונים טעימים.שבת שלום לבישולצ׳יק