מאפינס זיתים

מאפינס זיתים

המתכון הזה של מאפינס זיתים ממש מוצלח, מכינים אותו בחמש דקות, הכול בקערה אחת, בלי יותר מידי בלאגן ומתקבלים מאפינס זיתים רכים וממש טעמים. רק להכין איזה סלט קטן בצד ויש לכם יופי של ארוחה בריאה וטעימה.

 

רכיבים:

1 קוטג'  5%
1 שמנת חמוצה 9%
1  גבינה לבנה 9%
3 ביצים
חצי קופסה טבעות זיתים
100 גר' גבינה צהובה
1 כף שמן זית
4 כפות קמח תופח

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את כל המצרכים לבלילה אחידה.
  • משמנים תבנית סיליקון של מאפינס במעט שמן ויוצקים פנימה את התערובת עד 3/4 גובה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות ואופים למשך כ 30 דקות.
  • יש לבדוק עם קיסם שהמאפינס יבש מבפנים ושהוא זהוב בצדדים, אז יש להוציא אותם מהתנור.
  • לאחר שהוצאנו את התבנית מהתנור יש להוציא את המאפינס מהתבנית זמן קצר לאחר מכן ולהניח הפוך על רשת ולתת להם להצטנן.

בישולצ'יק אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה

 

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

21 תגובות

  1. בתיה הגב

    בישולצ׳ק,המאפינס זיתים נראים ממש מעולים,זה מה שאני מכינה היום.

  2. נורית הגב

    הכנתי את המאפינס זיתים בשינויים קלים ויצא מעולה
    השינויים שעשיתי הם במקום שמנת רזה הכנסתי שמנת חמוצה רגילה, לא שמתי גבינה לבנה , את הקמח התופח המרתי ב4 כפות שקדים טחונים ולא שמתי שמן זית
    יצא מתכון ללא גלוטן וכמעט ללא פחמימות

  3. ורדה הגב

    לא צריך מלח?

  4. רחל הגב

    לא כתוב איזה כמות זו ולכמה מאפינס זה מספיק.

    • בישולצ'יק הגב

      היי רחל
      זה מאוד תלוי באיזה גודל של תבנית מאפינס את משתמשת, אבל בגדול יוצאים כ 20 מאפינס

  5. חני הגב

    הכוונה לגבינת שמנת או לשמנת לבישול?

  6. שושי הגב

    מה שמרגיז בכל המתכונים שלכם, כשרוצים להדפיס כל מתכון זה 6 דפים.

    • בישולצ'יק הגב

      היי שושי תודה רבה על ההערה אני הטפל בזה
      זה באמת מבאס שזה ככה

  7. שני הגב

    האם אפשר להמיר לקמח כוסמין ועוד אבקת אפיה?

  8. טלי הגב

    תודה רבה !
    נעזרת במתכונים שלכם מלאאא והכל יוצא ממש טעים.

    • בישולצ'יק הגב

      היי טלי
      איזה כיף לשמוע, תודה על הפירגון ותמשיכי להנות מהמתכונים שלי 🙂

  9. ססיל הגב

    הכנתי ויצא מעולה.
    הוספתי קצת יותר גבינה צהובה כי ככה אוהבים פה😊

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד