מאפינס בטטה

מפינס בטטה

כמה פשוט כך טעים! רעיון מצוין לגיוון לארוחת הערב לילדים, אצלי זה נחטף בשניות. באמת שיש כאן שתי דקות עבודה, בלי יותר מידי רכיבים ותהליכי הכנה ויש לכם מאפינס בטטה שנחטף בשניות.

רכיבים:

שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 בטטות בינוניות מגורדות
1/2 כוס קמח תופח
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
2 ביצים

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט, ומוסיפים לבטטה המגורדת. מוסיפים פפריקה, מלח, פלפל, ביצים, קמח ומערבבים לבלילה אחידה.
  • מניחים בתוך תבנית מאפינס או רינג ואם אין אז יוצרים צורה של לביבה ומניחים על תבנית עם ניר אפיה.

אופים בתנור למשך 30 דקות.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

37 תגובות

  1. בטי הגב

    תודה רבה ממש מתכון קל וטעים

  2. איריס הגב

    נראה מעולה, כדאי להוסיף גבינה ?

    • בישולצ'יק הגב

      היי איריס
      למרות שלא ניסיתי כי אני אוהב אותם ככה
      את יכולה להוסיף מעט גבינה מלוחה

  3. נועה הגב

    זהו? בלי נוזלים ובלי שום שומן??

  4. ורדית אלמוג הגב

    ניסיתי בתבנית אינגליש קייק, יצא ממש טעים, יש לי דרישה מהמשפחה ל"עוד"

  5. איריס הגב

    תודה בישולצ'יק. דרך נהדרת לגרום לקטנים לאכול בריא

  6. יהודית הגב

    היי,
    שאלה של מתחילה: יש צורך בטיגון הבטטה לפני? או בישול?
    תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי יהודית
      לא אין צורך לטגן או לבשל את הבטטה לפני מספיק לגרד אותה, היא כבר מתרככת באפיה

  7. שלמה הגב

    האם אפשר עם קמח תירס,לאלה שלא אוכלים קמח לבן

    • בישולצ'יק הגב

      שלום שלמה
      לא ניסיתי אבל לא צריכה להיות בעיה
      אשמח לדעת איך יוצאו לך עם קמח תירס

  8. מינה הגב

    תודה! קל וממש טעים

  9. מאיה הגב

    האמת לא יצא לי טוב. לא יודעת למה. יצא רטוב מדיי ורך מדיי. אולי לא מספיק קמח?!

  10. אירית הגב

    הי, התינוקת שלי רכישה לבתים, יש מצב להחליף את הבצים במשהו אחר?

  11. ליטל הגב

    היי לכמה מאפינס מספיק?
    כמה מלח / פלפל?
    תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי ליטל
      יוצאים באזור ה 24 יחידות
      מלח ופלפל זה כבר לפי הטעם, אבל פחות או יותר חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל

  12. מאיה הגב

    שלום. האם ניתן לשמור את הבלילה לילה במקרר ולאפות בבוקר?

    • בישולצ'יק הגב

      היי מאיה
      לא מומלץ לשמור את הבלילה, עדיף לאפות בערב ולחמם בתנור בבוקר.

  13. מירב הגב

    היי, האם אפשר להקפיא את המאפינס?

  14. גילי הגב

    מתכון פשוט וממש טעים. תודה!!

  15. נטע הגב

    היי, נראה מצויין אבל אני טבעונית אז אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הביצים. תודה!

  16. מיכל הגב

    לכמה מנות מאפינס הכמות מתאימה? 12?

    • בישולצ'יק הגב

      היי כן בין 12 ל 14

      • Jud הגב

        קצת התבלבלתי, ב-4/18 זו הייתה התשובה לכמה יחידות יוצא, ״…יוצאים באזור ה 24 יחידות
        מלח ופלפל זה כבר לפי הטעם, אבל פחות או יותר חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל״

        וכאן זה הצטמצם, זה כמעט להכפיל כמות.
        אז כמה זה יוצא?
        אני פשוט מעשירה עצמי גם מהשאלות והתשובות.

        • בישולצ'יק הגב

          היי זה מאוד תלוי בגודל של התבנית מאפינס
          בשקעים קטנים זה יוצא באזור ה 24 יחידות
          בתבנית גדולה אז באזור ה 12 יחידות

  17. חן הגב

    היי,
    על איזה חלק של הפומפיה מגרדים את הבטטה?

  18. מעיין הגב

    גם לי יצא נוזלי מידיי.. נדמה לי שחסר היה קמח

  19. סיגלית כהן הגב

    היי, האם ניתן להשתמש בקמח רגיל? אם צריך להוסיף אבקת אפיה, כמה להוסיף?

    • בישולצ'יק הגב

      היי סיגל
      את יכולה להשתמש הקמח רגיל ולהוסיף חצי כפית של אבקת אפיה

  20. מירי הגב

    יצא נהדר!
    היה קשה להוציא אותן מתבנית אלומניום שקעים למרות שריססתי בשמן..

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד