כדורי עוף בשומשום בסגנון מעט אסייתי, קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים, פשוט מנה ממכרת שאי אפשר להפסיק לנשנש.
רכיבים:
1/2 קילו חזה עוף או פרגית טחון
1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד (לא חובה)
2 שיני שום כתושות
1 תפוח אדמה מעוך לפירה
מלח
פלפל
1 ביצה
שומשום לציפוי
שמן לטיגון
אופן הכנה:
- בסיר עם מים חמים מבשלים תפוח אדמה מקולף עד שהוא מתרכך ומועכים אותו לפירה.
- בקערה מערבבים את העוף ביחד עם הג'ינג'ר, שום, פירה תפוח אדמה וביצה, לתערובת אחידה.
- מכינים קערה עם שומשום ומגלגלים כדורים קטנים מהעוף וטובלים את כדור העוף בשומשום, עד שהוא עטוף עם שומשום מכל הצדדים.
- בסיר קטן מחממים שמן עמוק או במחבת אם לא רוצים לעשות טיגון בשמן עמוק. מטגנים את כדורי עוף מכל הצדדים, עד שהם מזהיבים.
- מניחים במסננת עם נייר סופג.
המלצה של בישולצ'יק:
מומלץ להגיש חם עם רוטב צ'ילי מתוק
היי !! כמה כדורים יוצאים מהכמות הנ"ל ??
היי גילי
יוצאים משהו כמו 30-35 כדורים
תודה רבה
היי. האם ניתן להכין מראש כולל טיגון ולחמם בתנור?
היי בתיה את יכולה להכין מראש את הכדורים העוף, לטגן ואז לחמם בתנור וזה יוצא כאילו הכנת אותם עכשיו.
וואו נראה מעולה. האם ניתן לאפות בתנור בלבד, בלי לטגן? תודה!
שלום מאיה
את יכולה לאפות את הכדורי עוף בתנור על חום של 180 מעלות
את מוזמנת לשתף איך יצא לך 🙂
301 Moved Permanently
More info>>>