מי שאוהב אפיה יעיד שאין על ריח של אפיית בורקס או פיצה, אז שילבתי את שתי האהבות והכנתי בורקס פיצה ביתי שבאמת לא דורש עבודה והוא הרבה יותר משודרג מכל בורקס פיצה שתיקנו בחוץ.
רכיבים:
חבילת בצק עלים רצוי על בסיס חמאה
רוטב עגבניות לפיצה (יש מתכון כאן: רוטב עגבניות לפיצה)
קופסת טבעות זיתים שחורים או ירוקים
חופן גבינה צהובה מגורדת
25 גר' גבינה בולגרית מגורדת
1 ביצה טרופה
שומשום לקישוט
אופן הכנה:
- חותכים את הבצק לרוחב של 15 ס"מ ומורחים עליו רוטב עגבניות.
- מפזרים מעל גבינה צהובה, בולגרית וזיתים.
- מגלגלים את הבצק לרולדה מלמטה כלפי מעלה. חותכים לעיגולים ברוחב של 2 ס"מ ומסדרים על תבנית עם מגש אפיה במרווח אחד מהשני.
- מורחים ביצה על בורקס פיצה ומפזרים מעל מעט שומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20 דקות
תודה רבה על המתכון, הכנתי היום בערב לילדים והם טרפו את זה בשניות
ורד זה הכיף הכי גדול
כמה צריך מהרוטב עגבניות?
היי ג'ני
למרוח מעט, לא יותר מידי ואת מה שנשאר ניתן להקפיא.
היי איזה בצק את ממליצה איזו חברה?
זה לא משנה כולם די אותו הדבר
היי איזה בצק את ממליצה של איזו חברה?
אין לי חברה קבוע שאני קונה את שלה