סלט חסה עם רוטב חרדל ודבש קליל וכייפי, מאוד מתאים לאירוח ותמיד מתקבל בברכה.
רכיבים:
עלים קרועים מחסה גדולה
20 עגבניות שרי
9 פטריות שמפניון טריות פרוסות דק
בצל סגול קטן פרוס לטבעות
רוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס לימון סחוט
2 שיני שום כתושות
2 כפות דבש
1 כפית גדושה של חרדל
3 כפות סויה
אופן הכנה:
- לערבב בקערה את החסה, העגבניות, הפטריות והבצל.
- לערבב את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת.
- לשפוך את הרוטב על הסלט ממש לפני ההגשה ולערבב.
גיוונים של בישולצ'יק:
- ניתן גם להוסיף פקאן סיני, זיתים שחורים, קוביות אבוקדו, גבינת רוקפור.