תבשיל של כבד עוף עם תפוחי אדמה שמאוד קל להכין ויוצא ממש טעים. מתכון מנצח לימים שאין הרבה זמן לעמוד במטבח ועדין רוצים להכין לאכול משהוא טעים ומהיר.
רכיבים:
שמן לטיגון
1/2 קילו כבד עוף
2 בצלים פרוסים לרצועות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כף פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
מלח
פלפל
1 כוס מים
אופן הכנה:
- מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את תפוחי אדמה ומטגנים למשך 5 דקות.
- מתבלים עם פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל ומערבבים.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
- מזיזים את תפוחי האדמה לצדדים ויוצרים גומחה, מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש גבוה למשך 5 דקות.
- מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות.
נראה מעולה. לא צריך לשרוף את הכבדים קודם?תודה