יש לי גלידה הכי טובה…
במתכון הזה נתקלתי ביום הולדת של המשפחה. אחת האורחות החליטה להביא גלידה לילדים, רק כשראיתי את הגלידה משהו היה נראה לי מוזר…הגלידה הייתה בקופסת פלסטיק ביתית ומשהו לא הסתדר.
שאלתי את האורחת שהכינה את הגלידה למה היא מגיעה בקופסא כזו ולהפתעתי סיפרה שהכינה אותה לבד!!!!
כמובן שלא חיכיתי ובשנייה שיכולתי להכין את הגלידה הזו רצתי להכין…אמרתי לעצמי שאין מצב שהגלידה תחמוק מידיי.
אפשר להכין אותה עם כל מיני תוספות- רטבים תמציות שוקולד חלבה עוגיות ומה לא.
היא קלילה ומהירה להכנה ומאוד מאוד טעימה.
רכיבים:
2 מיכלי שמנת להקצפה, סך הכל 500 מיליליטר. אני עשיתי עם שמנת 38%
חצי פחית של חלב מרוכז
תוספות:
עוגיות
עדשים
פצפוצי שוקולד
שערות חלבה
סירופ מייפל
מחית וניל
תמציות טעם
ומה לא….
אופן הכנה:
- הקצפה של 2 מיכלי השמנת לקצפת רכה. לא להקציף לקצפת חזקה
- להוסיף את החלב המרוכז
- להקציף כ- 2 דקות את החלב המרוכז והשמנת .
- להוסיף תוספות שונות ולערבב
- להקפיא ללילה
- בתמונה זו גלידה בסיסית אליה הוספנו 6 עוגיות אוריאו מרוסקות
אופציה נוספת שניסינו היא הוספה של מחית וניל ומעט סירופ מייפל שיצא מעדן! הבעיה שלא היינו זריזים מספיק לצלם אותה לפני שחוסלה
מה זה מחית וניל??
זה נקרא גם משחת וניל. קונים בחנויות מתמחות אפיה וקונדיטוריה
מחית וניל ניל ממה מורכבת
יצאהלי הפעם בלילה כעין קוט'ג עם גושים גדולים ?! מדוע ?
בפעם קודמת שהכנתי , זה היה נהדר
היי מאיר
כנראה שהקצפת יותר מדי את השמנת
אשמח לתשובה 🙂
חבל שלא מגיבים 🙁 זה שנה
היי מתנצל הייתה לי בעיה באתר ולא קיבלתי התראות על התגובות
עכשיו הכל סודר