מה אני אגיד לכם פשטידת הפטריות הזו פשוט להיט, היא נטרפת במהירות בכל פעם שאני מכין אותה ואפילו הילדות שלי, שלא ממש אוהבות פטריות, אוהבות את הפשטידה הזו. היא באמת קלה להכנה וטעימה אז בקיצור יש לכם כאן מתכון מנצח של פשטידת פטריות.
תבנית בקוטר 24 ס"מ
רכיבים:
שמן זית
2 בצלים חתוכים דק
2 סלסלאות פטריות
2 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
5 כפות גבינה צהובה מגורדת
1 קופסת קוטג'
מלח
פלפל
1 כף אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
- מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט, ומעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים מעט שמן זית למחבת ומטגנים את הפטריות, עד שהן מתכווצות ומעבירים אותן לקערה עם הבצל.
- ממתינים כמה דקות עד שהבצל ופטריות מעט התקררו ומוסיפים את הביצים, קמח תופח, גבינה צהובה מגורדת, גבינת קוטג', מלח, פלפל ואת האבקת מרק ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת, בקוטר 24 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים למשך 40 דקות.
נראה שיש לחתוך את הפטריות. נכון?
היי נטע
כן יש צורך לחתוך את הפטריות
נשמע טוב! מה אפשר לשים במקום אבקת מרק עוף?
בגדול אפשר גם להוריד את האבקת מרק